2017-11-06 05:58:46• hírek • Blikik.hu

Hihetetlen: ezzel a módszerrel győzte le a meddőséget Bárdosi Sanyi felesége

Bárdosi Sanyi felesége, Ildikó már két imádnivaló csöppség, Srankó és Maja édesanyja, korábban azonban a családalapítás csak álomnak tűnt számára. A házaspár ugyanis 4 évig próbálkozott a gyermekvállalással, végül orvoshoz fordultak: ekkor közölték Ildikóval, hogy nem lehet gyermeke.

 

– Az inzulinrezisztenciát nem csak hormonokkal és gyógyszerekkel lehet kezelni, hanem teljes életmódváltással is. Sporttal és diétával. Azzal szembesültem, hogy az orvosok inkább gyógyszereket írtak volna föl nekem, mert a diéta számukra nem kifizetődő, meg borsos áron beavatkozást javasoltak. Szörnyű, hogy egyikük sem mondta azt, hogy hölgyem, keressen fel egy dietetikust, mert az is segíthet.Persze mindenkinek más és más a problémája, nem tudom, az enyém mennyire volt súlyos, de biztosan az volt, ha meddőként kezeltek - mesélte az édesanya a Borsnak.

 

Ildikó viszont utánajárt, milyen lehetőségei vannak még, és egy drasztikus diéta mellett döntött. - Emlékszem, de­cemberben kezdtem diétázni, csak húst, zöldséget és magokat ettem. Öt hónap alatt öt kilót fogytam, májusban pedig már pozitív volt a terhességi tesztem! A mai napig borsózik a hátam, ha arra a pillanatra gondolok, amikor ránéztem a tesztre, és azt mutatta, terhes vagyok. Nem akartam elhinni! Életem legszebb pillanata volt! - mondta Ildikó a lapnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: